Reactie plaatsen

Reacties

Annet
8 maanden geleden

Onze hond trok aan de lijn en het alleen thuis zijn was problematisch. Doordat Karin mij liet zien hoe ik anders kan en moet reageren op de hond zien we veel verschil. Ze wist me goed uit te leggen over het gedrag van onze hond en wat hij nodig heeft. Het wandelen gaat weer rustiger en het alleen thuis zijn, daar zijn we mee bezig. Eigenlijk wat Karin doet is het naar mezelf kijken en mij weer de regie geven in plaats dat de hond de regie had. Veel inzichten en weer hoop voor de toekomst. Fijne ervaring en bedankt voor alle handvatten

Jessica
9 maanden geleden

Hulp van karin gevraagd voor onze 8 mnd oude pup. Hij kan ineens totaal ander gedrag laten zien wat zich uit in echt ons willen bijten. Karin zag meteen dat hij echt super actief is, dominant naar ons toe en misschien wel overprikkeld, en midden in de puberteit. Hij moet leren dat wij boven hem staan, beginnen met niet op de bank laten. Rustige slaapplek aanbieden en nog meer tips. Ze neemt echt de tijd voor je. Ookal zijn we er nog niet het gaat al wel beter hebben baat bij de tips. Nogmaals bedankt.

Angela Sitsen
een jaar geleden

Okkie,

Na adoptie van een buitenlandse pup van vijf maanden bleek al snel dat er meer aan de hand was dan ik dacht. De problemen stapelden zich op! Ik besloot niet af te wachten maar meteen hulp in te schakelen. Al na twee thuisconsulten kwamen tot de kern van het probleem. Voor de hond goede raad en advies, maar ook ik had hulp nodig bij zijn begeleiding. Karin was betrokken en professioneel, daarbij kregen we ook advies over gezonde voeding zonder chemische troep. Okkie en ik hebben nog genoeg werk te verrichten maar we zitten op de goede weg!!!!

Dank voor de goede zorg, met een poot van Okkie.

Tali
een jaar geleden

Wij hebben Karin's hulp gevraagd om te leren hoe wij met onze hond "normaal" kunnen lopen zonder het gevoel dat wij in strijd zijn.
Met haar duidelijke tips en rustige uitstraling, zijn wij aan de slag gegaan en zien na een keer al resultaat! echt een aanrader

Debby
een jaar geleden

Ongeveer 1,5 week geleden is Karin bij mij geweest om mij en mijn pup 6,5 maand te helpen. Mijn pup heeft moeite met alleen thuis zijn en überhaupt afstand tussen ons vindt hij niet fijn. Ik heb handige tips gekregen. In huis afstand creëren gaat al een stuk beter. Hij liep bijvoorbeeld mee de wc en badkamer. Ook tijdens het eten pas ik deze tips toe, zodat ik rustig een maaltijd kan nuttigen. Het alleen thuis blijven moeten we weer van voor af aan opbouwen. Ik ben benieuwd, maar ik heb goede hoop.

Sonja
2 jaar geleden

Karin is 2 keer bij ons geweest om mij te helpen met mijn dwergteckel. Na 1 keer liep hij al keurig naast me aan een volledig ontspannen lijn. En na de 2e keer zat er een heel andere, ontspannen hond naast mij in de auto. Karin heeft mij inzichten gegeven over hoe om te gaan met mijn moppie en hoe ik ervoor kan zorgen dat hij zich beter voelt en ik dus ook!

Dankjewel Karin!

Bianca Verriet
2 jaar geleden

Een paar dagen geleden een consult gehad van Karin. Bij ons thuis even zitten voor een gesprek en werd meteen wakker geschud door karin omdat ik onbewust op dat moment ongewenst gedrag aan het belonen was. 

Wake up call


Aan de bak met onze jongste Duitse herder Kensy. Waarvan ik dacht dat ze ontzettend fel en beschermend was, bleek eigenlijk dat ze erg angstig was. Karin gaf tips om Kensy te laten zien dat de controle (weer) bij mij moest komen te liggen en dat ze op mij kon vertrouwen. 


Het was even doorzetten want Kensy is een volhouder maar het werd beloond! 

Al na 1 consult kreeg ik een stuk vertrouwen van Kensy terug en ging ze zitten en liggen omdat ik de leiding nam en zij haar rust nam. 

Nu verder trainen maar met deze handvatten moet dat goed komen!

Ursela Ermens
2 jaar geleden

Karin is een paar weken geleden bij ons geweest. Djuke, onze Cane Corso,  is behoorlijk gefixeerd op andere honden tijdens wandelingen en het passeren op korte afstand is niet te doen. Hij voelt mijn angst en onzekerheid over zijn gedrag richting andere honden fijnloos aan waardoor hij nog meer zijn mannetje wil staan tegenover zijn soortgenoten.
We zijn na een kort gesprekje direct aan de slag gegaan door te gaan wandelen in het dorp. Door verandering van mijn eigen houding en mindset tijdens het wandelen was er vrij snel verandering zichtbaar. Djuke krijgt steeds meer vertrouwen in mij dat ik alles onder controle heb en dat hij die taak niet op zich hoeft te nemen, waardoor hij relaxter is tijdens het wandelen.
Momenteel zorg ik nog steeds voor voldoende afstand bij het passeren van andere honden, maar door de tips van Karin durf ik het aan om die afstand in kleine stapjes steeds verder te verkleinen. Als ik onzeker ben over hoe om te gaan met bepaalde situaties kan ik nu ook nog contact opnemen met haar om advies te vragen. Ik heb 100% vertrouwen dat we met deze hulp van Karin en natuurlijk veel oefenen weer heerlijk relaxte wandelingen kunnen gaan maken met onze Djuke.

Kyra G
2 jaar geleden

Onze hond is reuze sterk en kon ons zo over het veld trekken als hij dat wilde… Nu na een consult hebben wij de controle weer terug. Het gaat heel erg goed en de hond zit de kracht niet meer in. Karin heeft ons heel erg goed geholpen

Wilma
2 jaar geleden

Wij zijn heel tevereden!!! Ik wil onze hond redelijk mee liep aan de lijn, was andere honden passeren soms een uitdaging. Na een consult merken wij zulke resultaten. Meer controle en wandelen is weer leuk!! ❤️